Seminarieserie (Styrelsearbete) del 1: Vilken nytta kan jag ha av en styrelse i mitt företag, och hur kommer jag igång?

Seminarieserie (Styrelsearbete) del 1: Vilken nytta kan jag ha av en styrelse i mitt företag, och hur kommer jag igång?

Måndag, 4 september 2017 klockan 08:00

Grant Thornton, Sveavägen 20, Stockholm

Har du funderat på styrelsearbetet i ditt företag? Kom igång och effektivisera det med hjälp av vår seminarieserie i höst.

Välkommen till en serie kostnadsfria frukostseminarier om styrelsearbete i ägarledda företag. Seminarierna vänder sig till dig som vill få igång styrelsearbetet i ditt företag, alternativt vill få ut mer av den befintliga styrelsens arbete. Kanske befinner sig din verksamhet i en utvecklingsfas och växer snabbt, vilket leder till ett ökat behov av stöd i olika frågor? Eller kanske skulle du vilja att din verksamhet utvecklas och växer snabbare och behöver stöd för att få igång processen?

Oavsett om du är ägare, styrelseledamot, vd eller har alla dessa roller samtidigt kommer du få många bra tips och råd på seminarierna. Dessutom kommer du att träffa många andra företagare och styrelseledamöter, som du kan utbyta erfarenheter med och samtidigt skapa värdefulla affärskontakter.

Välj det eller de tillfällen som du känner passar in bäst på dina behov. Deltar du vid alla fem seminarietillfällena får du ett kursintyg.

Denna första del i seminarieserien innehåller grundläggande information. Vi kommer att prata om vilken nytta man kan ha av en styrelse i sitt företag, och hur man kommer igång.

  • Vad är styrelsens roll?
  • Vad kan en styrelse tillföra verksamheten?
  • När är det lämpligt att ha ett aktivt styrelsearbete i bolaget?
  • Vilka krav ställer en styrelse på mig och min verksamhet?
  • Finns det något alternativ till en styrelse?
  • Hur utses en styrelse, och vilka skall sitta i den?
  • Hur hittar jag externa styrelseledamöter?


Varmt välkommen!

Föreläsare

Satish Sen, Kaleidoscope och Roland Dansell, Grant Thornton

Frukost serveras från kl. 07.30

Sista anmälningsdag
2 september

Obs! Du måste anmäla dig till varje tillfälle om du avser att delta på alla delar i serien. Det är viktigt att du sparar bekräftelsen som du får när du anmäler dig. Det är denna du använder för att kunna avanmäla dig om du får förhinder att delta.

 

Bokningstyp Antal

Anmälan till seminarium

Kostnadsfritt

Dela