Kvinnligt nätverk: Mental träning på jobbet - vad, hur och varför?

Kvinnligt nätverk: Mental träning på jobbet - vad, hur och varför?

Torsdag, 30 november 2017 klockan 16:00

Grant Thornton, Östra Hamngatan 26, Göteborg

Du vill att alla ska må bra på arbetsplatsen och samtidigt upprätthålla hög produktivitet. Går detta ihop? Vid kvällens workshop får du en inblick i hur man kan skapa en attraktiv arbetsplats med medarbetare som både mår bra och presterar på topp.

Mental träning är inget nytt. Kunskapen och kompetensen har funnits länge, inte minst inom elitidrott och rehabilitering, men nu kommer det på en bred front även inom näringslivet. Den här nätverksträffen bjuder på engagerad dialog, insikter och praktiska övningar kopplade till mental träning. Du kommer att få en inblick i resultat från neuroforskningen samt hur god mental kondition på arbetsplatsen kan bidra till sänkta kostnader för t.ex. minskad sjukfrånvaro men också ett ökat välbefinnande hos medarbetarna.

Under kvällen får du möjlighet att testa ett väletablerat verktyg i ett guidat Mindworkoutpass. Vi testar tekniker för ökad koncentrationsförmåga, återhämtning och inre lugn som hjälper till att sänka stressen och behålla balansen i pressande situationer.

Varmt välkommen!

Mat och dryck serveras i samband med nätverksträffen.

Sista anmälningsdag
28 november

Ej avbokad plats debiteras med 100 kr​​​​​.

Bokningstyp Antal

Anmälan till seminarium

Kostnadsfritt
Fullbokat

Dela